Αν είσαι νέο μέλος στο παράρτημα ή θέλεις να μάθεις την δομή μας και τον τρόπο που δουλεύουμε καθημερινά, αφιέρωσε 5 λεπτά να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο.

Το slack είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που την χρησιμοποιούμε καθημερινά για να ανταλάζουμε απόψεις και να κανονίζουμε events. Έχει επιπλέον δυνατότητες σε σχέση με το messenger του facebook η άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Μπορείς να το κατεβάσεις στο κινητό σου, να το δουλεύεις μέσω browser σαν μια ιστοσελίδα αλλά και να το εγκαταστήσεις ως εφαρμογή στον Η/Υ σου.

Για να αρχίσεις με το slack θα πρέπει να μας στείλεις ένα email στο ieeesbuoi@gmail.com δηλώνοντας το ενδιαφέρον σου. Έτσι, θα μπορέσουμε να σε κάνουμε invite στο slack workspace που χρησιμοποιούμε με όνομα ieeesb-uoi.slack.com στο email απο το οποίο μας έστειλες. Θα λάβεις απάντηση στο email σου με περισσότερες πληροφορίες!

Μόλις ολοκληρωθεί το βήμα αυτομάτως κάνεις join σε 2 κανάλια, το πρώτο είναι το #general όπου γίνονται συζητήσεις γενικού σκοπού και το δεύτερο είναι το #new-members όπου εκεί μπορείς να ρωτήσεις οτιδήποτε θέλεις. Κάθε ένα κανάλι είναι μια διαφορετική συζήτηση, ακριβώς όπως είναι και στα forums. Διάλεξε το κανάλι που σχετίζεται περισσότερο με το θέμα σου και στέιλε εκεί το μήνυμά σου!

Επιλέγοντας το κανάλι μπορείς να γράψεις μήνυμα, να ανεβάσεις φωτογραφία, να κάνεις κλήση στο hangouts και πολλά ακόμη. Άρχισε το chat χαιρετώντας την υπόλοιπη ομάδα!