Με την εγγραφή σας στον οργανισμό ΙΕΕΕ, αποκτάτε σημαντικά προνόμια ως φοιτητής του πανεπιστημίου σας. Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε την εγγραφή.

Ο ΙΕΕΕ παρέχει την καλύτερη τεχνολογική ενημέρωση παγκοσμίως και σαν μέλος έχεις κι εσύ τη δυνατότητα να μάθεις τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Το ΙΕΕΕ, μέσω των πρωτοποριακών θεμάτων που πραγματεύεται και τη συμμετοχή σε διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες, συνέδρια κτλ. σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι ενήμερος της προόδου της τεχνολογίας και του κλάδου σου, των τελευταίων τάσεων της βιομηχανίας και – το πιο σημαντικό – σε βοηθάει τελικά στην καριέρα σου.

Με την εγγραφή σου στον οργανισμό της ΙΕΕΕ αποκτάς τα παρακάτω προνόμια:

  • Σου δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στο μηνιαίο περιοδικό IEEE Spectrum, μέσω email, καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στο περιοδικό POTENTIALS, για να μένεις πάντα ενήμερος σε θέματα που αφορούν το επάγγελμα σου, την εκπαίδευση και την καριέρα σου αλλά και τις εξελίξεις.
  • Έχεις δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μπορείς να λάβεις μέρος ενεργά στη διοργάνωσή τους. Καθώς και την δυνατότητα συμμετοχής σε φοιτητικούς διαγωνισμούς που διοργανώνει ο IEEE, όπως ο διαγωνισμός καλύτερης τεχνικής εργασίας (Student Paper Contest) ή τον XTREME διαγωνισμό προγραμματισμού, και να διακριθείς σε διεθνές επίπεδο.
  • Μπορείς να συμμετάσχεις σε φοιτητικά συνέδρια και να ανταλλάξεις γνώσεις και απόψεις με άλλα μέλη στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, αλλά και σε διεθνή συνέδρια που διοργανώνει ο IEEE σε ειδικές για φοιτητές τιμές.
  • Έχεις πρόσβαση σε καταλόγους προσφοράς εργασίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και σε εργαλεία προώθησης της καριέρας σου.
  • Μπορείς να γραφτείς σε μία ή περισσότερες από τις 39 κοινότητες τεχνικού ενδιαφέροντος (technical societies) και να ενημερώνεσαι για την έρευνα που διεξάγεται στον συγκεκριμένο τομέα και τις τεχνολογικές εξελίξεις σε αυτόν, καθώς και να αποκτήσεις συνδρομή σε οποιοδήποτε από τα τεχνικά περιοδικά που αυτή εκδίδει.
  • Μπορείς να διεκδικήσεις διάφορες υποτροφίες.
  • Εξοικονομείς χρήματα με σημαντικές εκπτώσεις σε πάνω από 15.000 βιβλία που εκδίδει ο ΙΕΕΕ. Παράλληλα ως μέλος λαμβάνεις οικονομική ενίσχυση για την μεταφορά σε επιστημονικά συνέδρια τα οποία έχεις δημοσίευση.
  • Αποκτάς δωρεάν @ieee.org e-mail alias με προστασία από ιούς και spam.
  • Χρησιμοποιείς το εργαλείο IEEE Xplore για εύκολη εύρεση οποιουδήποτε επιστημονικού άρθρου και πρόσβαση σε αυτό αν περιλαμβάνεται στη συνδρομή σου.

Δεν θεωρείς τους παραπάνω λόγους αρκετούς;

Η εργασία στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό απαιτεί συνεργασία, ομαδικότητα, υπευθυνότητα αλλά και γνώσεις. Το φοιτητικό παράρτημά μας έχει ως στόχο να σε εξοπλίσει με αυτά. Μέσα απο project, σεμινάρια και meetings μπορείς να βελτιωθείς σε αυτούς τους τομείς και να είσαι έτοιμος.

Αν σου δημιουργήθηκαν απορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο ieeesbuoi@gmail.com.

Για να κάνεις την εγγραφή σου πάτησε εδω.