Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι 2 μέλη της ομάδας θα παρευρεθούν στο Region 8 SYP που θα πραγματοποιηθεί στις 17,Αυγούστου 2016 έως 21,Αυγούστου 2016 στη πόλη Regensburg της Γερμανίας. Η εκπροσώπηση μας θα είναι οι φοιτητές Μάριος Μπαλαμάτσιας & Μανώλης Αδαμόπουλος στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευχόμαστε να γυρίσουν με πολλές νέες εμπειρίες της οποίες θα μας μεταφέρουν ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι.

Τι είναι όμως το SYP;

To IEEE R8 Student and Young Professional Congress(SYP Congress) είναι ένα γεγονός το οποίο πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο IEEE Region 8. Μαζεύει τόσο φοιτητές αλλά και νέους επαγγελματίες από όλους τους τομείς και της περιοχές και παρέχει την ευκαιρία για δικτύωση και γνωριμία με πάνω από 400 άτομα από όλο τον κόσμο.

Το φετινό SYP θα φιλοξενηθεί από τα IEEE Student Branches Regensburg και Passau in Regensburg, Germany από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις τεχνικές και προγραμματιστικές τους ικανότητες μέσω μιας τεράστιας ποικιλίας workshop και διαλέξεων από τοπικές επιχειρήσεις αλλά και παγκόσμιους παίκτες και να ασχοληθούν με ενδιαφέρον θέματα από διάφορα τεχνικά πεδία, να συναντήσουν άλλα ΙΕΕΕ μέλη και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα ξεναγηθούν στην πόλη και τα αξιοθέατα του Regensburg αλλά και σε εταιρίες και εργαστήρια της πόλης και στο OTH Regensburg.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο:  https://www.syp-regensburg.de/index.html

Ας ευχηθούμε όλοι στους συμφοιτητές μας καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση στο ταξίδι τους!

Η συμμετοχή μας στο SYP του Αυγούστου