Η IEEE και η IBM είναι σε αναζήτηση της δημιουργικής, σκέψης στους μαθητές να συμμετέχουν σε μια συναρπαστική ομάδα που βασίζεται σε showcase! Θέλετε την ευκαιρία να συνεργαστεί με Watson της IBM για να αναπτύξετε μια καινοτόμα γνωστική εφαρμογή; Θέλετε να αναπτύξετε τις γνωστικές δεξιότητες πληροφορικής σας, ενώ κερδίζετε την ευκαιρία να κερδίσετε μέχρι και $ 2.000 ΗΠΑ σε χρηματικά έπαθλα; Η προθεσμία για την υποβολή της συμπληρωμένης συμμετοχές έχει παραταθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015, αλλά δηλώσετε την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε τώρα, έτσι ώστε να μην χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία!

Η IEEE / IBM Watson Student Showcase διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε φοιτητές / πανεπιστήμιο από όλες τις γεωγραφικές τοποθεσίες. Οι ομάδες θα υποβάλουν περίληψη, ένας-δύο λεπτά βίντεο επίδειξης, και ένα αντίγραφο κείμενο του πηγαίου κώδικα. Μαθητικών ομάδων πρέπει να έχει δύο έως πέντε μέλη της ομάδας σε κάθε έτος πανεπιστημιακών σπουδών και τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας πρέπει να είναι μέλος της ΙΕΕΕ.

Θυμηθείτε, η προθεσμία για να υποβάλουν συμπληρωμένες συμμετοχές έχει παραταθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015, αλλά καταγράψτε την ομάδα σας τώρα! http://goo.gl/tlyK3o

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία και να δηλώστε την ομάδα σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://goo.gl/52WU1h.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε email a.winston (at) ieee.org.

2015 IEEE/IBM Watson Φοιτητικός Διαγωνισμός